da
Books
Henrik Krogh

Fra overlevelse til overskud

Når livet er ren kong fu …
Bedst som man er optaget af én opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren kung fu!
Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj — det er dem, der kaldes de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt — hvad kan vi lære af dem?
— Lær kraftfulde teknikker og trivselstrategier, der giver dig mere overskud
— Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv
— Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen
Henrik Krog er trivselsrådgiver, stressekspert, kropsterapeut og foredragsholder med 20 års profesionel erfaring. Henrik har været rådgiver bl.a. for SAS, Novo Nordisk, Top Danmark, Multidata og Coca-Cola.
192 tiskane stranice
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Objavljeno prvi puta
2009
Godina izdanja
2009
Jeste li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Dojmovi

  • Jonas sejerje podijelio/la dojamprije 5 godina
    👍Vrijedna čitanja

Citati

  • Ina Briks Madsenje citiraoprije 4 godine
    Jeg ved en masse om kung fu og samuraier, men jeg kan for eksempel ikke lave et cirkelspark eller hugge en mand midt over med mit samuraisværd
  • Stine Marie Sørensenje citiralaprije 5 godina
    Det giver faktisk rigtig god mening, for når man ser på tre af de vigtigste faktorer i forhold til at have et lavt sygefravær på jobbet, så er det netop, at man har gode kolleger, en god chef og et meningsfuldt arbejde, man kan udføre på en måde, man er stolt af. Det handler lidt forenklet sagt om, at hvis man vågner en morgen og kan mærke, at man er lidt skidt tilpas, så tænker dem, der har gode kolleger, en god chef og som kan bestå lottotesten, at nu tager jeg af sted på arbejde, og hvis det bliver værre, kan jeg jo altid gå hjem under dynen. Hvis man derimod er knap så heldig med betingelserne på jobbet og ikke kan klare lottotesten, er man langt mere tilbøjelig til at tænke, at man vist hellere må tage det op i opløbet, lægge sig syg og blive under dynen.
  • Stine Marie Sørensenje citiralaprije 5 godina
    mest interessante ved Britt og de andre langtidsfriske, jeg har arbejdet med, er, at de 10 som virker mest overskudsagtige har en ting til fælles: I en presset situation bruger de utroligt lidt tid på at tænke på det såkaldte ”Worst Case”-scenarie. Deres hjerner er derimod i fuld gang med at forestille sig et ”Best Case”-scenarie ved at stille det modsatte spørgsmål: ”Hvad er det absolut bedste, der kan ske?”. Det er en helt ekstrem kraftfuld måde at angribe sine problemer i hverdagen på, og det opbygger håbet i ens eget indre univers. Her er der endnu en parallel til den måde, som kung fu munkene og samuraierne angriber deres problemer på, for eksempel når de er i undertal.

Na policama za knjige

fb2epub
Povucite i ispustite datoteke (ne više od 5 odjednom)